19

Workshops fotografie voor iPhone, Android en Windows telefoons

Wij verzorgen workshops fotografie voor bedrijven, groepen en personeelsverenigingen die volledig afgestemd zijn op het fotograferen met een smartphone. Leer met ons de mogelijkheden van je smartphone optimaal te benutten.


Meer over ons

Smartphone fotografie

Workshop smartphone fotografie incl. printen

Er worden steeds meer foto’s gemaakt met de smartphone. Hij is klein, je hebt hem altijd bij je en ze worden steeds beter om mooie foto’s mee te maken. Deze workshop is voor iedereen met een iOS, Android of Windows telefoon. Schrijf je hier direct als consument in voor een workshop smartphone fotografie.


Meer over fotografie

Presentatie smartphone fotografie

Een lezing of presentatie om de kracht van smartphone fotografie onder de aandacht te brengen. De focus ligt op het beter fotograferen met een smartphone, het bewerken van de beelden op telefoon of tablet en het optimaal toepassen van foto's voor diverse sociale media als Instagram, Facebook, Twitter en Pinterest. 


Meer over presentaties

Foto's bewerken

Foto's bewerken met Snapseed

Snapseed is een app waarmee je eenvoudig foto’s kan bewerken. Snapseed heeft vrijwel dezelfde mogelijkheden als professionele bewerkingssoftware, maar dan gebouwd in een gebruiksvriendelijke app. In een handomdraai kan je de onder andere de belichting bijstellen, bijsnijden, verscherpen of een filter toevoegen. Wij verzorgen workshops en presentaties voor uw medewerkers en relaties.


Meer over bewerken