Smartphone fotografie bij tandartpraktijk de Haan

De jaarlijkse uitgaansdag van tandartspraktijk de Haan was een groot succes. Bij Loetje's garage in Amstelveen werd onze workshop smartphone fotografie gegeven.

29-08-2017
Workshop circuit Zandvoort

Voor alle medewerkers en relaties van Meijer verzekeringen uit Amstelveen verzorgden wij een workshop smartphone fotografie incl. bewerken en printen naast het snelle raceprogramma.

Themadag InHolland Haarlem

Voor 50 medewerkers van InHolland verzorgden wij een workshop smartphone fotografie incl. printen en bespreken van de resultaten in een sfeervolle kroeg in Haarlem.

17-08-2017
Teamdag bij GHOR Brabant

Op 15 mei organiseerden wij een workshop voor 24 medewerkers van GHOR Brabant. Het werd een leerzame en gezellige dag waar de deelnemers aan drie opdrachten werkten. Natuurlijk werden ze bewerkt en afgedrukt. Voor elke opdracht was er een leuke prijs beschikbaar.

17-05-2017
Nieuwe printer draait volop

Er zijn een aantal vaste onderdelen bij elke workshop. Het afdrukken en bespreken van de gemaakte opdrachten is er een van. Op onze nieuwe printer kunnen 10 deelnemers tegelijk inloggen en printen. De foto's komen er binnen een minuut op groot formaat uit. Indien de klant dit wenst kan ook een naam eb/of logo mee geprint worden.

workshop smartphone voor familie

Deze week verzorgden wij voor de familie Hitman uit Schermerhorn een workshop "betere foto's maken met je smartphone. In overleg hadden we creatieve opdrachten gemaakt waar super fanatiek aan werd gewerkt. Iedereen wilde tenslotte de beste fotograaf van de familie worden. Informeer naar de mogelijkheden voor een workshop op maat voor je familie of vrienden.

workshops bij PV's bedrijven

De afgelopen maanden hebben wij veel workshops smartphone fotografie verzorgd voor personeelsverenigingen. Afgelopen week waren wij te gast bij VNG in Den Haag en bij DGMR in Arnhem. Het doel is vaak teambuilding, betere foto's maken voor website en social media of gewoon een hele gezellige middag of avond.

Workshops smartphone fotografie bij opening

Wij zijn blij met onze nieuwe workshopruimte in Sassenheim. Ter gelegenheid daarvan organiseren wij op zaterdag 14 januari een aantal korte workshops smartphone fotografie. Wij verloten onder de deelnemers een fotoreis naar Frankrijk in 2017. De prijs is € 30,-en de duur van deze workshop is 2 uur incl. printen.

Nieuwe printer voor workshops smartphonefotografie

Wij hebben een nieuwe supersnelle printer aangeschaft waarop iedere deelnemer kan inloggen om de opdrachten van de workshop te printen. Wij kiezen voor het grote formaat 15x20 cm om makkelijk de foto's na de workshop te kunnen bespreken.

Dag van de Content

Reclamebureau Lamar communicatie uit Amsterdam organiseerde in oktober haar jaarlijkse dag van de Content. Relaties worden op deze dag in de watten gelegd. Wij verzorgen het creatieve gedeelte op deze dag middels een workshop smartphone fotografie. Het niveau lag hoog doordat bijna iedereen dagelijks met beelden en foto's te maken heeft. Drie winnaars namen een prijs mee naar huis voor de mooiste foto.

Workshop Joods Maatschappelijk werk

Wij waren te gast bij Esther's Cookery, een schitterende kookstudio met veel mogelijkheden om creatief met een smartphone te fotograferen. 12 dames gingen enthousiast met een opdracht aan de slag en de nieuwe printer deed direct zijn werk. Razendsnel werden de opdrachten bewerkt.

workshop voor ambassadeurs social media Welthuis

Vorige week mochten wij een workshop smartphone fotografie verzorgen voor 17 ambassadeurs van zorginstelling Welthuis. Het doel was commercieel aantrekkelijke beelden met smartphone te maken voor alle sociale media uitingen van de diverse instellingen

Medewerkers Nedap in Burgerszoo

Tijdens de jaarlijkse personeelsdag was het middagprogramma gereserveerd voor een workshop smartphone fotografie. Voor grote groepen, vandaag 30 deelnemers, beschikt Burgers zoo over uitstekende ruimtes. De App's die vandaag op het programma stonden om de foto's optimaal te bewerken werden eerst besproken. Aansluitend werd 1,5 uur in de dierentuin gefotografeerd.

19-06-2016
Workshop bij gemeente Bronckhorst

De workshop 'beter fotograferen met je smartphone' was een van de workshops die werden gegeven tijdens de jaarlijkse personeelsdag op vrijdag 10 juni van de gemeente Hengelo.

19-06-2016
Smartphone workshop in Eindhoven

Vorige week verzorgen wij tijdens een familiedag een workshop smartphone fotografie. Voor het eerst een lekker zonnetje waar bij het fotograferen optimaal gebruik van werd gemaakt.

Workshop in Bergen aan Zee

Na het diner mochten wij voor een internationaal bedrijf in luchtfotografie een workshop smartphone fotografie verzorgen in een kasteeltje. De activiteit was puur als vermaak in het programma gezet en met veel plezier werden creative beelden binnen geschoten en bewerkt.

Workshop voor Broodfonds Bollenstreek

Voor het nieuwe Broodfonds Bollenstreek verzorgen wij een workshop voor de kennismaking van alle leden.

05-04-2016
Workshop smartphone in Amstelveen

Afgelopen zaterdag verzorgen wij in een schitterend appartement een workshop smartphone fotografie voor 5 vriendinnen. De opdrachten konden met gemak binnen worden uitgevoerd. Op de foto het bekijken van de gemaakte prints.

Rob Turk
Openbare groep Facebook

Word lid van onze openbare groep op Facebook waar je foto's gemaakt met je smartphone kunt delen.

Handige tips voor fotograferen met je telefoon

8 tips om nog mooiere foto's te maken met je smartphone. In het begin is het wennen om goede foto's met je smartphone te maken en deze 8 tips helpen je weer een stap op weg.

Rob Turk
Nieuwe workshops smartphone fotografie voor kids

Smartphone fotografie rukt op. Zeker bij kinderen en ouderen is een enorme groei aan de gang. Bij nieuwste workshops fotografie die wij nu aan het ontwikkelen zijn richten wij ons naast personeelsverenigingen en bedrijven nu ook op het onderwijs verjaardagspartijen.

Rob Turk

Smartphone fotografie

06 - 47 769 699
info@smartphone-fotografie.nl
Smartphone-fotografie is onderdeel
van foto-workshop.nl

KVK 56623569
Bank NL44INGB0006455160
BTW NL1835.83.346.B02

Kantooradres
Hoofdstraat 185
2171 BC Sassenheim